Episodene

  Hvem er drømmemannen til Einar? Vil Jan være skallet eller ha to meter lang hår? Hvilket år ville de reist tilbake til? Her får du svar på dette, og mye, mye mer. Og selvfølgelig- hva skjedde egentlig i år 46?
Einar er inne i en litt tøff periode og får støtte av Jan. Jan begynner å grue seg til reisen, men har heldigvis antrekkene klare. Og endelig blir det både foredrag om Splenda og sang om søstrene Trung.
Einar og Jan har vært på restaurant sammen, der fikk de servert retter med både krydder og sauser. Einar tar et dypdykk i det største dramaet i engelsk fotball for tiden og Jan gir en liten smakebit på sitt foredrag.
Jan og Einar er nominert til en influenser-pris, Einar er lykkelig over seier til Stoke og Jan har hatt en spirituell opplevelse på sitt eget soverom. 
Jan har fått både kjeft, en ny printer og nytt klesskap siden sist. Einar får sjokk da han ser hvordan Jan har printet ut nyhetssaker. Og sammen fremfører de låten “Helga”.
Jan har hatt en meget spesiell opplevelse, og er utslitt. Einar har flyttet, og er sånn passe fornøyd. Og begge har vært på besøk i Jans hjemby- Skien.
Jan og Einar har sunget sammen på Senkveld, og Jan er rørt over egen fremføring. Einar hadde en forferdelig fredag den 13. og Jan ønsker seg en kongelig tittel.
Jan har sovet som en prins, og energinivået er på topp. Einar er litt pjusk og mener det har en helt logisk grunn. 
Denne episoden byr på både latter, tårer, gitar, sang og masse, masse kjærlighet.
Jan har hatt en spesiell opplevelse med spøkelser og er kritisk til personalfest blant krokodiller. Einar har hatt Jan som PT, og stiller det store spørsmålet: Har Kim Kardashian seks tær?
Jan og Einar har hatt en begivenhetsrik uke sammen, de har skrevet biografier til hverandre og gleder seg over premiere på tv-serien.
Jan og Einar tar opp ukas podkast i baksetet av en bil på vei til Arendal, og de er, om mulig, enda mer skravlete enn vanlig. Jan har fått øynene opp for både fantasy og vaginadamping, og Einar har opplevd hvor effektivt alt er på vestkanten.
Jan og Einar er endelig tilbake fra sommerferie, og de (Jan) har veldig mye på hjertet!
Jan og Einar avslører sine sommerplaner og beste sommerminner, og endelig skal Jan fortelle om “det han skal komme tilbake til”. God sommer!
Hva er den mest upopulære meningen Jan og Einar har? Hvem ville de vært for én dag? Hva slags kriminell handling ville de begått? Dette, og mye mer får du svar på i dagens pod. 
Einar avslører sitt alter ego, Jan er overbevist om at Einar er litt gay og begge prøver å bevise hvor gode de er til å dubbe tegnefilm.
Jan og Einar har en spennende nyhet å komme med. Jan har fått sin egen nasjonaldag og Einar har slitt med å lage en egen vits. 
Jan og Einar har tatt en test for å finne ut om de er høysensitive. Jan forteller om en meget spesiell ansiktsbehandling og Einar har engasjert seg i fremtidens fly.
Velkommen til episoden som inneholder det meste: alt fra sædgås til jodel, 17.mai, Ingunns sexprat og telefon fra “Satan”.
Jan har fått kjeft av en flyvertinne og Einar har døpt russen. Begge har på seg sitt kuleste hverdagsantrekk og Jan slår et slag for å være annerledes. 
Jan og Einar mimrer om podshowene, Jan har hatt en euforisk flyopplevelse og Einar må selvsagt spørre Jan om bildene han har hatt i mediene den siste tiden. 
Jan og Einar svarer ærlig og fritt på mange av spørsmålene de har fått inn.
Einar har vært på en spektakulær ferie. Jan har har Coachella-fest og drukket alkohol. De er begge glade for å se hverandre igjen og gir hverandre en påskegave.
“Satan” er sur på Jan på grunn av Candy Crush, Einar prøver seg som motepoliti igjen, og vi får svar på hvilke bilmerker som er verst i trafikken.
Jan har blitt singel og snakker ut om den vanskelige kjærligheten. Og hvorfor fungerer egentlig Einar og Jan så bra sammen? Begge har tatt en personlighetstest som kanskje gir svaret. Og Jan har som vanlig en sak han er meget engasjert i.
Velkommen til episode 20! Jan har endelig spist Einar sin diett, og fikk noen åpenbaringer. Einar heier på ungdommen og kjenner at han er for gammel for fest.
Jan er takknemlig for en fantastisk uke og Einar er takknemlig for at bilen hans er “frisk”. Jan avslører en spesiell jobb han har hatt og Einar prøver seg som motepoliti. 
Jan har hatt en fantastisk helg som han forteller om med stor entusiasme. Einar lærer Jan å fylle spylervæske og får en liten gavepakke av Jan.
Det har vært en begivenhetsrik uke for Einar, Jan er fremdeles ikke helt frisk og surrer fortsatt med navn. 
Det har har vært en heftig uke for magene til Jan og Einar. Einar har en overraskelse som gir Jan tårer i øynene, og Jan er rasende på et par ting.


Jan har blant annet opplevd spøkelser siden sist og Einar er litt skeptisk. Einar forteller om dagen med Jans diett og gutta kommer med en aldri så liten avsløring.
Jan og Einar har savnet hverandre den siste tiden, Einar har et brennende engasjement for en lokalpolitisk sak og Jan vil tvinge Einar til tarmskylling.
Jan skal plutselig til New York og Einar er ikke helt forberedt på pod. Jan avslører at han har en hemmelig venn og Einar er irritert på biler. 
Jan har blitt misbrukt i en reklame, Einar har hengt seg opp i navn og Jan avslører tatoveringen sin. 
Einar har tatt med seg Jan på trikketur, Jan har byttet navn og inviterer Einar med på tidenes guttetur.
Jan Thomas har laget sang til kvisa si. Einar har vært med Jan Thomas på trening og de avtaler ny date.
Jan og Einar har mye å fortelle hverandre etter juleferien. Jan vil igjen være en kunnskapskilde for det norske folk og gutta avtaler ny date.
Jan Thomas og Einar deler sine beste juleminner. Einar blir mer enn vanlig engasjert når de går gjennom årets største saker.
Jan Thomas brenner, selv til han å være, spesielt mye for ukas sak. Jan og Einar får også testet hvor godt de har blitt kjent når de gir hverandre julegaver.
Jan Thomas og Einar har kledd seg helt likt. De fremfører dikt til hverandre og Jan Thomas har en førjulsgave til Einar.
Einar har tatt med seg Jan Thomas på fotballpub. Jan Thomas analyserer Einars klesstil fra ungdommen og de har begge med seg nyhetssaker som har engasjert. 
Jan Thomas letter på sløret om kjærlighetslivet sitt. Einar ber om litt mindre penisprat i podkasten og guttene planlegger sin andre date.
Jan Thomas og Einar har vært på sin første date. Einar har nådd en milepæl i livet og Jan Thomas inviterer Einar på et skikkelig Harry Potter-maraton.
Er det et gryende vennskap på gang? Einar blir kvalm når Jan Thomas tar over Instagramkontoen hans. De stiller hverandre veldig personlige spørsmål og finner ut hva de skal gjøre på første «date»
Jan Thomas og Einar møtes i podstudioet for første gang, og Jan Thomas vil prøvekjøre Einar. De analyserer hverandres klesstil og finner ut hva den andre irriterer seg mest over her i livet.

Legg igjen en kommentar